torsdag, maj 19, 2011

Bye Bye skräp! Hello altan!

På lördag är den stora dagen D. Då ska allt skräp som (ja faktiskt) står och skräpar på altanen bort! Min mor far kommer upp imorgon för att hjälpa oss bli av med allt. SÅ SKÖÖÖNT!

Dagiset har haft tema dag idag och temat var Astrid Lindgren Alla barn skulle vara utklädda till något som hade med hennes berättelser att göra. När jag lämnade av henne sprang det runt 15 Pippi Långstrump och lika många Emilsar. Men snälla, Astrid HAR faktiskt skrivit några fler böcker. Inez var i och för sej utklädd till Annika i Pippi berättelserna, men hon var inte Pippi! Det blev Annika mest för att Inez mamma inte hade orken att engagera sig mer än ett par rosa byxor och en gul tröja, men helt i klassiska Vangs stil :)

Sixten ålar och tar sig framåt och bakåt. Han är som en snigel, svårt att se hur han tar sig fram men du ser att han flyttat på sig. Och så lämnar han ett spår av dregel efter sig.

Sixten chillar i Inez tält.



Vi gick till lekplatsen direkt efter dagis idag. Där finns gungor, rutschkana, gungbräda, sandlåda och massa plats att springa runt på.
Det som var roligast, enligt Inez, var hålet på ryggstödet på bänken. Där kunde man stoppa i småsten - KUL!(?)

Efter lekplatsen gick vi och tittade på djuren som finns en bit bakom vårt hus...

...bocken var visst finast på håll. ("Nej mamma, faaajlig!").

Inez har planterat solrosfrön på dagis. Får se om hennes föräldrar kan hålla liv i den lilla plantan.
Återkommer senare med uppdatering om detta spännande projekt.

"Han SKA ha nappen..."

"...det kanske går lättare från det här hållet".

Visst är hon fin vår Inez!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar