onsdag, september 28, 2011

Jag lider av kreativitetsöversvämmning

och därför får ännu en gång bloggen bli min ventil då jag inte har tid med stora projekt. Ni får helt enkelt leva med att den kommer att ändra utseende titt som tätt. Just nu ligger Sixten och sover i sin vagn och Inez är på dagis.

Det är onsdag och Sixten bjöd med mig på sång i Munkhagskyrkan som han gör varje onsdag. Det var mycket lugnare, mer sång och mindre spring förra terminen när alla barnen bara satt på sin plats. Men det är roligare nu när de kryper/går runt själva och faktiskt dansar med i sångerna. Sixtens absoluta favoritsång (idag, man vet aldrig hur det blir imorgon) var "klappa händerna så fort du kan..." Ja, jag vet inte vad den heter, men det är ju så man sjunger! Han klappade vilt händerna och slutade inte förrän han fick tugga på gummibåten vi har när vi sjunger en annan sång jag inte heller vet vad den heter.

Jag ska strax gå och hämta Inez på dagis, men först ska det pimpas lite i Sixtens rum. Det är dags för honom att flytta in till sitt rum. Jag och Magnus ska alltså för första gången sedan Inez föddes sova ensamma i vårt sovrum!!! En ny epok kommer inledas ikväll. Iallafall fram till kl 03.00 då Inez brukar komma över till oss. Det står allt som oftast en söt, rufsig blondin bredvid min sängkant som säger:

- Hej mamma! Häj, ta dockan.
Jag tar dockan.


- Och kudden mamma...
Jag tar hennes kudde som hon har med sig

- Mamma, glöm inte mig!!

Ikväll blir det föräldramöte på dagis. Magnus tar barnen här hemma och jag tar äppelpaj på dagis.


Lite piffning har jag ändå hunnit med till Sixtens rum. Här är en av lamporna. Cool, eller hur?

Han har dessutom lyxen att ha en gardin!


Hittade Sixten ståendes i Inez fåtölj igår. Vet inte hur han kom, han är ingen mästerklättrare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar