tisdag, februari 15, 2011

Dags att ta nya tag

Våren närmare sig (ja det är faktiskt sant!) och den annalkande ofrånkomliga dräneringen börjar göra sig påmind. Vi hade en karl här som tittade på huset och ska lämna offert.  Ca 2000 kr/meter ska det hela härliga kalaset gå på... och tar ungefär en månad av grävning, grävning och grävning. Och så lite mer grävning. För att gräva lite till! Elektrikern är på gång till köket, den här gången ska han komma på riktigt :) Han och Magnus hade pratat med varandra och försökt bestämma en tid men den ena pratade om en sak medan den andre pratade om en annan. Slutkontentan blev att de inte förstod att den andra trodde att den skulle höra av sig. Vi ska även unna oss lyxen med att ha kallvatten i köket - rörmokaren ska hit i veckan.

Sixten växer så det knakar. Jag tror han är inne i någon växafas för han vill äta stup i ett (idag har det varit amning varannan timme) och är småorolig hela tiden.
Vi har gått med i någonting som heter Go´boken. Det är en kubb där man prenumererar på åldersanpassade böcker. Idag kom första paketet och Sixten fick bland annat en bok med en spegel i som man kan "fälla upp" så han kan se sig själv när han ligger på mage. Otroligt spännande tyckte Sixten och började prata med snyggingen i spegeln.

Inez kom intill oss redan vid fem snåret imorse. Hon var pigg och räknade glatt upp alla mjukdjur hon hade med sig. "-Kitty, katten, nallen, dockan." Mer än så fick hon inte plats med i famnen. Hon väckte Magnus genom att vråla "tääääckeeee" i hans öra. Magnus (inte lika pigg och glad som Inez) fick snällt lomma iväg för att hämta hennes täcke. Hon satt sedan mellan oss (som hon alltid gör) och bäddade om alla mjukdjur så de skulle ligga bra. Och i vanlig ordning får man spontanpussar och kramar. Hon är en väldigt kramig tjej! Klockan sex gav jag upp att försöka somna om.


Jag får frågan om Inez och Sixten är lika, ni får se och döma själva.

Inez 3 månader

Sixten 3 månader

Skruttan har fått nya strumpor med katter på...

...och jag tror hon gillar dom för hon kramar dom hela tiden.

1 kommentar:

  1. Bedårande - finner inga andra ord =)

    Kramar Anna

    SvaraRadera