onsdag, mars 09, 2011

(nästan) 300

stycken semlor sålde de på Anna på Torget igår. 300!! Magnus var inte så jättesugen på semlor när han kom hem, undra varför? Idag hade ett vattenrör bestämt sig för att gå sönder på torget så inget av husen runt torget hade något vatten. Det innebar i sin tur att Anna på Torget fick ha stängt. Det är svårt att göra någonting utan vatten. Inte många vuxna som köper kakor och en Smakis. Men båda Anna och Magnus behövde ha en extra dag där de kunde ta tag i allt det där som måste göras men är svåra att få gjort. Magnus har idag fått två nya ugnar på jobbet. Det behövs ingen omröstning för att veta om han är glad eller inte.

Jag och Sixten har varit i E-tuna och gjort oss supersnygga i håret. Sixten satsade på en gles, snaggad look och jag körde på mer rött och ett par decimeter kortare. Skönt! Vi ska ut på fintur till stora stan imorgon och då behöver vi ju vara fina.

Katri (en av Inez dagisfröknar) berättade att Inez har tagit hand om de nyinskolade barnen idag. När de har gråtit har hon sprungit fram till dem, klappat dem på kinden och hållit dom i handen. Sedan har hon dragit med dom till en av madrasserna och bäddat ner dom med filt och kudde, klappat dom på huvudet och sagt "såja, såååja...) Lilla skruttInez!!!






"Mig vaken!!" - Japp, Inez har vaknat och Sixten är nästan vaken...



Jordgubbskräm och branflakes - tydligen det senaste inom frukosttrenderna.

2 kommentarer: