måndag, februari 06, 2012

Fondvägg


Vi fick tag på tapeten som jag förälskade mig i för några dagar sedan. Den ska bli en fondvägg i Inez rum. Detta till trots att jag är smått allergisk mot fondväggar. Jag tycker att det känns lite fantasilöst och trist, men just i det här fallet kommer det att bli jättefint! Undantaget som bekräftar regeln? Frågan är om man tycker att det blir så otroligt fint när man är klar för att det ser fruktansvärt ut när man håller på?

1 kommentar:

 1. Hejsan,
  det är minsann en annorlunda och färgglad tapet. Jag tycker om de små etiketterna. Och det ska bli spännande att se resultatet och hur tapetseringen gått.

  Jag jobbar på Byggla.se, som är ett byggforum. Det vore kul att se ditt tapetserarprojekt på Byggla. Där kan du även se andra bygglares projekt, få inspiration och tips. Vi har flera som inrett och tapetserar barnrum som du kan kolla på för ytterligare inspiration. Tycker du det låter kul kan du maila mig på vendela@byggla.se så kan jag berätta mer om Byggla. Då kan jag även passa på att berätta lite om det lilla tacket jag kan erbjuda dig :)
  Lycka till med tapetseringen!
  Mvh
  Vendela på Byggla

  SvaraRadera