fredag, februari 24, 2012

Idag

Såhär har dagen varit.


Det var glashalt på vägen även idag. Is med vatten ovanpå betyder att gummistövlarna åker på och gör allt ännu halare. Det kanske är läge att ta fram pensionärsbroddarna..? På dagis är det så mycket vatten på gården att de inte vågat gå ut med barnen på hela veckan, men idag hade pedagogerna fått nog av att bara öppna fönsterna och hela dagiset var ute på promenad. Sixten hade gått hela vägen, överlycklig och Inez hade "ramlat" i alla vattenpölar hon såg. Dyblöta kläder iklädd en överlycklig tjej.



Väl på jobbet utan några brutna ben. Visst är dom ganska snygga mina nya inneskor. Klickade hem dom samtidigt när jag beställde klänningen från Nelly.


ÄNTLIGEN LUNCH! Namnavslöjandet på den senaste prinsessan diskuterades och vi godkände namnen. Underbart väder och en liten promenad klämdes in.


Hämtning av barn. Världens finaste barn. Men dom ville gå hem, finns för mycket kul på dagis att göra. Det blev brottningsmatch för att få på ytterkläder (jo, när man har småbarn finns det än fler anledningar att längta efter våren...). Till min lycka och Sixtens distraktion stod det en gigantisk grävskopa utanför dagis och han glömde att han var arg. Inez distraherade sig själv med att "ramla" i ännu en vattenpöl.

Nu är det tedags och soffhäng som gäller. Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar