torsdag, mars 22, 2012

Brända makaroner

Gårdagens middag var färsbiffar fyllda med fetaost och oliver. Till det krämig couscous och en grönsallad. Allt ekologiskt och piffat. Inez och Sixten åt två tuggor var.

Idag serverades lätt brända stuvade makaroner och någon form av stekt, platt gris, ingenting annat. Inez åt stora dubbla portioner. Sixten tre portioner.
Enligt fina forum och how-too's på nätet från kloka dietister sägs det att "barn gillar färgglad mat". Hrmpfh... Inte våra barn, dom gillar beigebrun mat.

3 kommentarer:

  1. Men inget slår den klassiska enkla husmanskosten.

    SvaraRadera
  2. Det är inte alltid det där piffet behövs för att det ska behaga barnen ;-)

    Trevlig helg.
    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ser det som att de gillar mat med karaktär ;)

      Radera