• Äppeldrink
• Fikon och prosciutto
• Hummersallad med brynt hummersmör, löjrom och hasselnöt
• Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky
• Chokladmousse med karamelliserat äpple
Hummersallad med brynt hummersmör, löjrom och hasselnöt ©Martin Hanner, spisa.nu |
Gillade receptet på hummersallad massor- men måste nog vara lite dum för jag begrep inte riktigt hur jag skulle göra. Sila hummerfonden och sedan koka bort vattnet - vad finns kvar då? Om jag redan silat den vill säga? Gissar att jag missar något viktigt här - eller så har jag bara jobbat för länge idag att jag inte tänker klart...
SvaraRaderaHej Anna, när du kokat bort vattnet så återstår det brynta smöret som då smakar hummer och brynt smör... Inte dåligt va.
SvaraRadera/Magnus
Ahah.... det var nog bara jag som var trött - tänkte inte på att det delade sig lite fint =) Tackar!
SvaraRadera